Contacte email

(00 34) 627 513 599


Pàgina següent Pàgina anterior Home english français alemany русский español
Serveis Contacta Marc legal Links

Som Detectius Privats i som a prop seu

Som una Agència de Detectius integrada per professionals de la investigació privada amb més de 35 anys d'experiència en el sector. La nostra vocació de servei es basa en l'atenció personalitzada i la confiança mútua amb els nostres clients. El fet que puguem atendre'ls amb total fluïdesa en alemany, anglès, francès, castellà i català ens ajuda en aquesta comunicació. La circumstància plurilingüe de la nostra Agència ens ha permès estendre la nostra trajectòria professional no només arreu de Catalunya i l'Estat espanyol, sinó també a un gran nombre de països europeus, a Amèrica del Nord i del Sud, i fins i tot a Àfrica.

La diversitat de clients, idiosincràsies i, per tant, de naturalesa dels serveis prestats, en ha permès enriquir el nostre bagatge professional i, alhora, establir contactes arreu amb els millors col.laboradors.

PARLEM ALEMANY - ANGLÈS - FRANCÈS - CASTELLÀ I CATALÀ

Què ens mou?

Ens mou posar a l'abast d'aquelles empreses i particulars que ho necessitin, serveis integrals d'investigació privada que es fonamentin en:

  1. La PROXIMITAT. Prioritzem un tracte humà amb els nostres clients. La confiança mútua és bàsica per optimitzar el resultat. El client manté el tracte directe amb el director de l'agència des del principi fins al final del servei.
  2. La CONFIDENCIALITAT. Garantida. No hi ha intermediaris i, per tant, el risc de fugues d’informació és nul.
  3. L'EFICÀCIA. Cada cas és diferent. Disposem d’excel.lents recursos i usem els més escaients per a cada servei.
  4. Un PREU JUST. Perquè no repercutim en els nostres clients despeses supèrflues d'infraestructura que encareixen el servei sense millorar-lo.

PRIORITZEM PROXIMITAT - CONFIDENCIALITAT - EFICÀCIA I PREU JUST

Què ens avala?

  1. La LEGISLACIÓ A ESPANYA. L'Estat espanyol és un dels pocs països de la Unió Europea on la pràctica de la investigació privada està plenament regulada. Això fa que, alhora, sigui de les més valorades. Estem habilitats pel Ministeri de l'Interior, el qual ens lliura la targeta professional a través de la Direcció General de la Policia prèvia l’acreditació de determinats requisits. A Catalunya, a més a més, la nostra col.legiació és obligatòria.
  2. L'EXPERIÈNCIA. Quan l'experiència és un grau i la perseverança una virtut. Ens avala l'experiència de més de 35 anys prestant serveis integrals d'investigació privada tant a l'Estat Espanyol com arreu del món. I la perseverança per aconseguir la fita de cada cas encomanat.

MARC LEGAL I EXPERIÈNCIA SÓN EL NOSTRE AVAL

LPC design for AF Validator Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS